Voor letselschade dienstverlening klik hier

injury-removebg-preview

Ondernemer met letselschade?

Dat brengt direct de continuïteit van de onderneming in gevaar. Onze bedrijfskundigen helpen de ondernemer weer te laten ondernemen. Creatief en professioneel. Zo komen we tot een zorgvuldige afwikkeling en wordt de schadelast beperkt.

of bel met 088-2383260

Bij veel ondernemingen vormt het uitvallen van de ondernemer door letsel direct een probleem: de continuïteit van de onderneming komt namelijk in gevaar. Dat vraagt, naast de arbeidsdeskundige, om een bedrijfskundige blik. Bij Wibbens doen we dat met een 3D Intake: we kijken naar het individu, naar de ondernemer en naar de onderneming. De focus ligt op het herstel van de ondernemer en het bewaken van de continuïteit van de onderneming, om zo te komen tot een zorgvuldige afwikkeling en het beperken van de schadelast.

Rogert Mulder - Bedrijfskundig Adviseur en ondernemer

WIB BKA Rogert Mulder

Casuïstiek

Ontdek het resultaat van Wibbens Bedrijfskundig Advies bij deze ondernemers met letselschade:

Waarborg direct de continuïteit van de onderneming

Ondernemers met letselschade kennen een specifieke problematiek. De continuïteit van de onderneming komt direct in gevaar. Naast de arbeidsdeskundige aanpak rondom het individu, zal door de bedrijfskundige actie moeten worden ondernomen binnen de onderneming. Anders loopt de omzet al snel terug, met alle gevolgen van dien: een haperend herstel door toenemende stress bij de ondernemer en een onnodig hoge schadelast.

WIB-AKA-Arjan-Dokter
'Wanneer ondernemers vanwege letsel verminderd inzetbaar zijn binnen hun onderneming ontstaan vaak problemen op bedrijfskundig en financieel gebied. Een goede, integrale, samenwerking tussen de arbeidsdeskundige en bedrijfskundige is essentieel om tot passende oplossingen te komen. Binnen Wibbens bieden we dat middels de 3D-aanpak'.
Arjan Dokter  -  Arbeidskundige en ondernemer

Waarom een bedrijfskundige van Wibbens inschakelen?

Wij hebben een sterke focus en een ruime ervaring binnen het MKB

Wij staan voor een pragmatische en creatieve aanpak

Wij doen feitelijk onderzoek en leveren onderbouwde rapportages