Graag uw aandacht voor onderstaand persbericht

Als Wibbens arbeidskundig advies zullen wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk continueren via video- of beeldbellen.

PERSBERICHT SRA (Stichting Register Arbeidsdeskundigen) en NVvA (Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen):  Corona – arbeidsdeskundig onderzoek

Zondag 15 maart 2020 heeft het kabinet aanvullende maatregelen voor onderwijs, horeca en sport aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Wij krijgen heel veel vragen over arbeidsdeskundige onderzoeken. Persoonlijk contact is daarbij de hoofdregel. Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk een gepaste afstand van 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren in verband met gevaar van besmetting door het Coronavirus.

Vanwege deze zeer bijzondere omstandigheden hebben SRA en NVvA besloten dat arbeidsdeskundige onderzoeken vanaf heden gedurende de door het kabinet aangekondigde periode tot (thans) 6 april 2020 mogen plaatsvinden via video- of beeldbellen, dan wel indien dat niet mogelijk is, telefonisch. De arbeidsdeskundige maakt daar melding van in zijn rapport.

Wibbens arbeidsdeskundig onderzoek WvP AOV

Arbeidsdeskundig onderzoek en advies

Concrete handvatten voor een succesvolle re-integratie

Arbeidsdeskundig onderzoek is geen noodzakelijk kwaad maar noodzakelijk goed. Met meer dan 20 jaar ervaring verrichten wij arbeidsdeskundige onderzoeken voor werkgevers en verzekeraars volgens de Gouden Standaard. Zacht op de mens, hard op de inhoud. Onze adviezen bieden concrete handvatten voor een succesvolle re-integratie.

of bel direct met 088-2383260

‘Met twintig jaar ervaring weten we hoe een gedegen arbeidskundig onderzoek volgens de geldende richtlijnen moet worden uitgevoerd. Daarbij zijn we zacht op de mens, inlevend, maar helder en duidelijk over de inhoud. Middels onze adviezen willen wij het verschil maken en onze klanten daadwerkelijk vooruit helpen. Dat resulteert uiteindelijk altijd in reductie van de schadelast.‘

Arjan Dokter - Directeur en geregistreerd/gecertificeerd arbeidsdeskundige

WIB-AKA-Arjan-Dokter

Casuïstiek

Ontdek het resultaat van Wibbens Arbeidskundig Advies

Casuïstiek Arbeidsdeskundig Advies

Onderwijzeres met psychische klachten

12 juli 2018
Casuïstiek Arbeidsdeskundig Advies

Werknemer van een bloemenwinkel met rugklachten

Casuïstiek Arbeidsdeskundig Advies

Installateur bij een groot installatiebedrijf met handklachten

Arbeidsdeskundige onderzoeken volgens de Gouden Standaard

Wij voeren onze onderzoeken uit in gestructureerde stappen, volgens de Gouden Standaard. Zo leveren we onze rapporten op met de hoogste kwaliteit. Zacht op de mens, hard op de inhoud. 

Waarom een arbeidsdeskundige van Wibbens inschakelen?

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsdeskundig onderzoek

Onze onderzoeken worden uitgevoerd volgens de Gouden Standaard

Onze rapporten bieden concrete handvatten voor een succesvolle re-integratie

Onze rapporten zijn 100% UWV proof

Wibbens werkt voor:

Wibbens werkt landelijk in letselzaken waarbij de belangenbehartiger en aansprakelijke verzekeraar gezamenlijk de vraagstelling overeenkomen. 

referenties
BR-referenties-2