Continuïteit van de onderneming ondanks letsel van de ondernemer

 - 

wib-nieuwe-medewerkers

Per 1 januari 2021 wordt ons team arbeidsdeskundigen versterkt door Marieke Gort en Ralph Idzerda. Hieronder laten we jullie kort kennismaken met Marieke en Ralph.


Marieke Gort

Marieke GortMarieke is sinds haar studie werkzaam geweest binnen internationale organisaties in adviserende en commerciële rollen, gericht op het MKB.  Gaandeweg is zij haar blik gaan verruimen vanuit de behoefte meer mensgericht te werken. Na diverse trainingen en opleidingen staat sinds 2015 ‘de persoon’ centraal. In haar werkzaamheden begeleidt zij mensen die re-integreren na ziekte of ongeval. 

Marieke is een enthousiaste persoonlijkheid met aandacht voor zowel de mens als het resultaat. Ze staat voor een professionele werkwijze met een persoonlijke benadering. Marieke over haar werk als arbeidsdeskundige; “Vanuit mijn passie voor en deskundigheid op het gebied van mens, werk en inkomen adviseer en begeleid ik bij re-integratievraagstukken. Elke situatie is anders en vraagt om maatwerk. Ik denk graag in mogelijkheden en weet mensen in beweging te brengen.”

Marieke heeft jarenlang in de regio Noord en Oost Nederland gewerkt en beschikt over een breed netwerk. 


Ralph Idzerda

Ralph heeft werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties in zowel de profit als non-profit sector. Hij heeft door zijn brede werkervaring een groot netwerk en bezit veel kennis en ervaring binnen de sociale zekerheid. Vanuit zijn opleidingsachtergrond Personeel en Arbeid is hij geïnteresseerd in de mens en zijn of haar werk. 

Ralph heeft een helikopterview en kan van daaruit goed analyseren. Hij heeft oog voor de belangen van verschillende partijen om van daaruit te komen tot een gedegen en onderbouwd advies. Ralph; “In mijn werk sta ik bekend als nauwkeurig, analytisch en betrouwbaar. Ik voel mij prettig in een coachende en adviserende rol, waarin ik anderen kan helpen.”

Naast zijn werk als arbeidsdeskundige is Ralph heel sportief. Tegenwoordig is dat wielrennen en hardlopen, maar in het verleden was hij volleyballer in de subtop van Nederland. Hij is een teamspeler pur sang en deze kwaliteit komt hem goed van pas! Ralph is een verbinder die ernaar streeft doelen bij elkaar te brengen en dit gezamenlijk te realiseren. 

Ralph werkt vanuit Gouda richting voor de randstand en het midden van Nederland. 

Wij heten Marieke en Ralph van harte welkom in ons team en kijken uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking!

Wibbens cartoon 3D intake

Ondernemer met letselschade? Schakel direct een bedrijfskundige in.