Nieuwe medewerker: Jeroen Waelen - arbeidsdeskundige en herstelregisseur

 - 

Jeroen Waelen

Na zijn studie arbeids- en organisatiepsychologie verdiepte Jeroen zich in het arbeidsdeskundige vakgebied. Sinds 2011 is hij werkzaam als arbeidsdeskundige. Eerst bij een arbodienst, waar hij werkgevers en werknemers begeleidde tijdens de re-integratie. In 2019 maakte hij de overstap naar de letselschade.

Jeroen: “Ik hou van de complexe puzzels, het speelveld waarin zoveel verschillende belangen op tafel liggen, en dan proberen om optimaal van toegevoegde waarde te zijn voor de betrokkene. Want wat kan het machteloos voelen als je mogelijkheden van het ene op het ander moment beperkt zijn, en wat is het fijn als iemand met kennis van zaken je ondersteunt bij je re-integratie.

Bij mijn begeleiding zet ik naast zijn arbeidsdeskundige kennis en ervaring, ook mijn kennis van ergonomie en psychologie in. Ik heb gemerkt dat mijn kalmte en mijn positiviteit verbindend werken. Mensen weten dat ze op me kunnen bouwen. Zo creëer ik draagvlak voor wat ik graag doe: samen op weg gaan, constructief bouwend aan een betere toekomst.”

Jeroen Waelen zijn werkgebied is Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Wibbens cartoon 3D intake

Ondernemer met letselschade? Schakel direct een bedrijfskundige in.